ponedjeljak, 4. siječnja 2016.

Bloggers night - Mijenjam raspored pisanja, nova rubrika?

Zdravo svima!

- Nemojte me ništa pitati... Znam da još nema tog očekivanog posta, no sve što imam da kažem u svoju odbranu jeste da je dan kratak! A sad idemo redom sa temama ovog posta.

coffee, candle, and notebook image

- Mijenjam raspored pisanja! Ja sam čovjek kao i svi vi, koji ima obaveze i privatni život i zbog toga mi je (blago rečeno) naporno objavljivati postove  uvijek u istom terminu! Zbog čega od sad pa nadalje očekujte postove jednom sedmično (kao i prije), no s tim da tačno određenog termina objavljivanja postova neće biti, jer mi to samo stvara dodatni pritisak. Ukoliko budem imala želje, volje i vremena postove ću objavljivati češće. Također, očekujte povremene iznimke, jer kao što rekoh i ja sam čovjek koji ne može planirati i kontrolisati svaki trenutak svog života!

- Budući da  tokom raspusta imam dovoljno (nekad čak i viška) vremena, smatrala sam da bi bilo zanimljivo da započnem rubriku  My day in photos. Eh, sada da objasnim... Vjerovatno svi znate šta su vlogovi, no ukoliko ne znate radi se o videima u kojima YT-er prikazuje svoj dan, odnosno sve što on u toku tog dana radi. Istu temu bi imali postovi iz pomenute rubrike, no ja bih svoj dan prikazivala fotografijama uz koje bi stajao kratak tekst u funkciji opisa. Ako vam se dopada ideja o ovoj rubrici obavezno mi to napišite u komentarima!

coffee image

- U prethodnom postu ove rubrike sam vam nagovijestila određene promjene u vezi i izgleda i naziva bloga, no želim da vas još jednom podsjetim da vas te promjene očekuju veoma brzo. Također, nadam se da niste zaboravili na darivanje koje vas očekuje ukoliko sakupimo 100 članova  na blogu do mjeseca februara!

- Znam da je ovaj post veoma kratak i ne tako interesantan, no imala sam potrebu da "porazgovaram" sa vama i iznesem neke nove ideje u cilju poboljšanja bloga. Znajte da sam uvijek otvorena za vaše želje i ideje, pa mi sve svoje ideje i želje pišite u komentarima. Svima koji slave (sa zakašnjenjem) želim sretne prošle, tako i predstojeće praznike! 




Broj komentara: 35:

  1. Svima se desi život pun obaveza, tako da su tvoje promjene opravdane. Ja si uvijek govorim da je bolja kvaliteta od kvantitete.

    Ideja za novu rubriku je super :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sjajan post!I ja sam pokusala da pisem po rasporedu,ali sam shvatila da mi to stvara dodatni pritisak!Odusevila me je ideja za rubriku!Samo napred!Predivno pises,uvek tako kazem :) .

    anjasworld1.blogspot.rs-novi post na mom blogu

    OdgovoriIzbriši
  3. Super post, slikice su prelijepe :)
    - pogledaj moj blgo i učlani se uzvraćam http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/01/tag-potrosi-5-do-kraja-godine-kraj.html

    OdgovoriIzbriši
  4. Slažem se da ne može sve uvek da ide po planu, mislim da će svi razumeti.☺ Što se tiče nove rubrike mislim da će biti odlična, baš mi se dopada ideja!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ideja za novu rubriku ti je odlična! Svi imamo privatni život i obaveze tako da mislim da neće biti problema. Slike su takođe odlične. Super si! :)

    Na mom blogu imate post 'things to do over winter break'- moonsdreamer.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Sada sto sam na raspustu pa imam dosta vremena, inace jedva mogu jednom nedeljnom napisati post heh
    Nova rubrika je super

    Novi: DIY POST
    Prosli: Recenzija nivea kreme

    OdgovoriIzbriši
  7. Ajme kako dobar post ♥
    Objavljuj ovakve postove češće ♥
    Jedva čekam slijedeći post ♥
    POgledaj moj blog ako želiš
    http://dorissbeautycorner.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  8. Super post, svaka ccast<3 <3 Imas jako lep nacin pisanja i veoma kreativan blog i bas zato sam resila da se uclanim na njega :) Samo tako nastavi i zelim ti punooo uspeha u Novoj 2016. godini :)

    www.makeupnroses.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Hello! Thank you for your comment on my blog! I also signed up for you, and follow you GFC and Google+.
    I'll be happy to be friends with you!
    http://mirandabeautyworld.blogspot.ru/

    OdgovoriIzbriši
  10. Hello from Spain: great tips. I just discovered your blog and I like the variety of topics that you write. Fashion and beauty are my hobbies with my Barbie doll collection. Right now I have a blog dedicated to those dolls that I invite you to visit: http://all4barbie.blogspot.com.es/ If you want we keep in touch. I already made me a follower of your blog.

    OdgovoriIzbriši
  11. Odličan post i mnogo mi se sviđa tvoj blog :) Pročitala sam nekoliko postova i svi su odlični :)
    xoxo ♥

    ✨ forever-blogm.blogspot.com ✨ - ako zapratiš moj blog javi mi u komentarima kako bih ti mogla uzvratiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, ne mogu biti sretnija! Tako mi je drago što sam dobila ovakav komentar od blogerke kao što si ti! I da, tvoj blog odavno pratim i fantastičan je! ❤

      Izbriši
  12. amazing you have a blog dear!
    I really like it here, your appearance
    and how you write, really very good.
    I really like this blog, I have to you
    small question, can agree on follow for follow?
    I like to be in touch with amazing blogs
    really inspire me :)
    kisses from Poland!
    ayuna-chan.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  13. Odlicna ideja sto se tice ove "My day in photos" rubrike. Vec sam vidjela nekoliko blogera da rade slicnu stvar i mnogo mi se dopadaju takvi postovi. Razumijem to sto ne stignes u odredjenom terminu objavljivati postove, svima nam je tako.
    Pogledaj novo kod mene: beautybyshoppingholicgirl.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  14. Odličan post!Nova rubrika će biti super!Odlična ideja.Posjeti moj blog:
    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  15. Odličan post i ideja o novoj rubrici, nominirala sam te za Instagram Tag pa možeš pogledati i uraditi ako želiš :D

    http://catherinehere.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  16. Odličan post! ❤☺

    Poseti moj blog
    milicinkutak123.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši