četvrtak, 2. srpnja 2015.

The Summer TO DO List

Zdravo svima!

- Znate da sam vam obećala post na temu The Summer TO DO List, pa sada i ispunjavam to obećanje. Ja se izvinjavam što ovaj post pišem ovako kasno, no ja sam i dalje bolesna i upravo sam popila tabletu protiv glavobolje kako bih uspjela napisati obećani post. Pa, da vas uvedem u temu...

- Naime, The Summer TO DO List predstavlja skup ciljeva koje želim ostvariti u toku ljeta. Ja imam 6 ciljeva na toj listi od kojih je jedan ostvaren. Pa počnimo!

1. Obaviti veliki ljetni shopping

Shoes

- Mislim da ne postoji osoba koja ne voli kupovati! Kao što sam u prethodnom postu spomenula moj budžet se dosta povećao zbog određenih razloga, pa je logičan slijed velika kupovina. Ona bi podrazumijevala kupovinu sve odjeće i obuće potrebne za ljeto, nekih stvarčica iz DM-a, i nekoliko maskica, kao i slušalica za mobitel.

2. Skupiti 60 članova na blogu

TRANSFORMING TECHNOLOGY WITH THE ASUS TRANSFORMER BOOK CHI l Jacket - Edwin Europe / Jumper - Calvin Klein / Jeans - Zara / Backpack - ASOS / Trainers - Adidas / Idle Lane by Danielle Peazer

- Eh... Ovo je možda pomalo, samo pomalo nedostižno, no sve se može kad se hoće. Ja ću se truditi da pišem kvalitetno, a na vama je da li ćete mi omogućiti ostvarenje ovog cilja. Ja smatram da je potrebno u početku reklamirati svoj blog kako bi se pročulo za njega, a na vama je onda pisati kvalitetno i lijepo postupati sa svojim čitateljima!

3. Očistiti cijelu kuću

luxe bathrooms.🚿

- O, da... Postoje djeca koja vole da je prostor u kom borave poput apoteke, i ja sam jedna od njih! Jako mi je stalo da je prostor u kom boravim uredan i čist kao i sve vezano za mene. Naravno, svi u porodici učestvujemo u čišćenju kuće, pa je to jedini među svim ovim ciljevima koji nisam u mogućnosti ostvariti sama.

4. Preurediti svoju sobu

Untitled

- Moja soba je poprilično dosadna i bezlična, što mi se ne dopada. Uradit ću nekoliko DIY projekata kako bi svojoj sobi dala lični pečat koliko je to moguće, jer sobu dijelim sa bratom. No, on srećom ne brine mnogo o uređenju prostora u kom boravi pa mu moj lični pečat neće predstavljati problem.

5. Otputovati negdje

❤

- Kao što ste vidjeli, ovaj cilj je ispunjen, no željela bih još nekoliko puta negdje otputovati. Mislim da je veliki užitak putovati zbog svega što vam putovanje pruža: upoznavanje novih ljudi, upoznavanje raznih kultura i još mnoga druga iskustva. Ja se slažem sa onom izrekom koja kaže: "Bolje je trošiti novac na iskustva, nego na stvari". 

6. Relaksirati se


- Mislim da su razlozi očiti zašto se ovaj cilj nalazi na mojoj listi. Ljeto prvenstveno služi za relaksiranje i odmaranje od svih loših stvari koje nam se događaju tokom školske godine. Relaksirati se i zabaviti možete i ukoliko ne putujete nigdje (možda o tome objavim post), samo vam je potrebno malo mašte, vaša najbolja prijateljica i zabava je zagarantovana!

- Povremeno ću u nekim postovima stavljati ovu listu kako bi ste pratili moj napredak. Konačno je došao kraj pisanju ovog posta! Nadam se da vam se post dopao, ukoliko jeste komentarišite ga i učlanite se u blog.







Broj komentara: 10:

  1. cao
    imas jako lep blog <3
    lep post!
    Isidora
    http://highheelpoodl.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Posjetit ću tvoj blog i učlaniti se!❤

      Izbriši
  2. Odlicna lista, nadam se da ce ti se zelje ispuniti. ♥

    http://ninaw123.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Super post i ja bih mogla napraviti to do listu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Predoobar ti je post , pratim te :)

    Molim te pogledaj novi post na mom blogu i zaprati me ako ti se svidja:
    myfdiaary.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Zapazila sam tvoj blog sada, citam postove, odlicna si, mnogo mi se dopada nacin pitanja, kao i slike. Čim ugrabim računar (tek sutra ili prekosutra) postajem čitalac tvog bloga!
    Što se ovog posta tiče, imam slične planove, a mislim da ćeš postići cilj od 60 čitalaca jer dobro vodiš blog.

    Smoothieglam.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na komplimentima, drago mi je da ti se moj blog dopada! Ja sam se učlanila u tvoj blog jer mi se dopao izgled bloga kao i teme, te način pisanja postova. ❤

      Izbriši