subota, 24. listopada 2015.

Recenzija Ingea proizvoda | Saradnja sa Prirodnom kozmetikom "Ingea"

Zdravo svima!

- Pa, i ja sam tu! Već gotovo dva mjeseca nisam pisala, ali za sve imam opravdane razloge. Prvih mjesec dana sam bila bolesna, dok sam ostatak vremena provela nadoknađujući propušteno gradivo i pripremajući se za predstojeće takmičenje. No, sada krenimo na glavnu temu ovog posta - saradnja. Veoma sam uzbuđena zbog ove saradnje, jer je ovo moja prva saradnja (ukoliko ne govorimo o saradnjama s blogerima). Radi se o saradnji sa Prirodnom kozmetikom "Ingea", koja ima širok asortiman odličnih proizvoda. Još jednom se želim zahvaliti na divnim poklonima, ali i izvinuti zbog kasno napisane recenzije, no, iz gore pomenutih razloga nisam bila u mogućnosti. Ja sam na poklon dobila četiri divna proizvoda, koje ću u nastavku posta recenzirati. Pa počnimo!

- Proizvode sam dobila u ovoj papirnoj kesi:


Maslac za tijelo


- Pakovanje je veoma jednostavno i lijepih boja, na kome se nalazi spisak sastojaka i opis proizvoda. Sam maslac je dosta gust, ali se veoma lako nanosi i ne ostavlja masne tragove. Njeguje kožu odlično, nakon nanošenja koža mi je bila veoma mekana i mirisna. Miris je nešto što posebno moram da prokomentarišem! Ja ne mogu da odgonetnem na šta ovo "čudo" miriše, ali znam da je predivno - nešto najljepše što sam u životu pomirisala. Nisam primijetila nikakve loše pojave na koži, naprotiv sve je odlično! 


Sapun

-  Ovaj sapun je od kafe, čokolade i cimeta, ali u mirisu preovladava cimet (što mi se veoma dopada). Nakon korištenja sapuna neće samo vaše tijelo mirisati, nego i mjesta kuda prođete - jer se miris širi nevjerovatnom brzinom. Miris je intenzivan, ali ne i neprirodan. Pošto se radi o prirodnom sapunu, nekoliko puta sam umivala lice njime i prezadovoljna sam. Osjetila sam svježinu i blago, ugodno peckanje - isto važi i za tijelo. Ne mogu procijeniti koliko se brzo troši sapun, jer je planirano da ga samo ja koristim ali su ga zapravo svi ukućani koristili.


Balzami za usne

- Dobila sam i dva odlična balzama za usne. Ovi balzami su na bazi pčelinjeg voska, ljubičasti miriše na borovnicu, dok narandžasti miriše na med i propolis - meni lično se više dopada borovnica. Oba balzama intenzivno njeguju što mi je baš potrebno u ovim hladnim i vjetrovitim jesenjim danima. Tekstura im je bogata i masna. Pakovanje je jednostavno i praktično. Što se tiče kvaliteta, mislim da čak mogu parirati i EOS balzamima za usne.


- Iz svega gore napisanog mogli ste zaključiti da vam toplo preporučujem sve proizvode, jer maksimalno dobro obavljaju svoju ulogu. Nadam se da vam se post dopao i da ste se zainteresovali za ove proizvode!

Gdje možete pronaći Prirodnu kozmetiku "Ingea" online:

Web: OVDJE
Facebook: OVDJE
Instagram: OVDJE

































Broj komentara: 8:

  1. Divnu recenziju si napravila! Svaka čast! ♥

    novi post - allforyou23.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! Zaista mi mnogo znače takve pohvale! ❤

      Izbriši
  2. Jako mi se svida recenzija i slicice. Lijepo si opisala proizvode i svakako bi htjela imati neki od njih.

    beimagi.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlična recenzija.Čestitam na 50 članova! ♥


    http://moon-brunette.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši