ponedjeljak, 23. studenoga 2015.

Bloggers night - Velike promjene na blogu, novi raspored pisanja...

Zdravo svima!

SÖNDAG I SÄNGEN

- Škola, vannastavne aktivnosti, takmičenja i još hiljade drugih obaveza - ima li smisla više ponavljati razloge neredovnog pisanja? Mislim da ne, zato krenimo na temu posta, a to su promjene na blogu! 

- Shvatila sam da se ime mog bloga jednostavno ne izdvaja u masi i zato sam odlučila da to promijenim. U januaru mijenjam ime i izgled bloga u potpunosti. Imam dvije opcije (po pitanju imena, dok za dizajn nemam apsolutno nikakvu ideju).

- Ukidam (skoro) sve rubrike! Shvatila sam da me ograničavaju, a blog je mjesto gdje želim da izrazim svoju kreativnost bez ikakvog ograničavanja. No, dvije rubrike će i dalje biti u opticaju - It's coffee time, koja će se od sada zvati Zara's seat (jer mi je muka od kafe, limunade i čaja u nazivima rubrika) i Bloggers night (što je nova rubrika). Zara's seat - rubrika u kojoj ćete moći čitati o deševanjima i planovima vezanim za moj život i mojim stavovima o određenim temama. Bloggers night - rubrika u kojoj ćete moći (i trenutno čitate) o dešavanjima i planovima vezanim za blog. Prosto rečeno: Zara's seat - moj život, Bloggers night - moj blog!

Instagram and Pinterest have increasingly convinced me that an iMac will make my life complete (and my desk magazine-worthy).:

- Budući da ovaj blog želim dovoditi na što veću razinu - za što je potrebno redovno pisanje postova, odlučila sam napraviti raspored pisanja. Nadam se da će postovi koje od sada budem objavljivala svakog ponedjeljka, biti jedna od svijetlih tačaka u tom mračnom danu. Ukoliko budem imala dodatnog vremena možda objavim još neki post u toku sedmice, no ponedjeljkom ćete uvijek moći pročitati novi post.

Favorite Saturday Morning Ritual (via JacquelynClark.com):

- Nadam se da će sljedećeg ponedjeljka biti objavljen jedan ogromni post za kog sam već sada započela pripreme. Temu možda pogodite na osnovu slike gore, zato mi obavezno u komentarima pišite šta mislite koja je tema sljedećeg posta, kao i vaše mišljenje o novim promjenama na blogu!







Broj komentara: 15:

  1. Svidjau mi se nazivi, jako su kreativni i sto je najbitnije sama si ih osmislila, bice to super. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam nešto vešta u pogađanju, ne mogu ni da zamislim o čemu je post sledećeg ponedeljka :) Što se tiče promena, dobre su one ponekad, ja često menjam izgled i naslov bloga jer uvek shvatim da mnogi blogovi imaju sličan izgled bloga i to me jako nervira

    OdgovoriIzbriši
  3. Izvrstan post.Odlične i kreativne ideje.Jedva čekam..:)

    Posjeti moj blog:
    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlican post.Tvoj blog sam tek pronasla i jako mi se sviđa, jedva cekam sledeci post.Posjeti moj blog, tek sam pocela.
    http://girlwithstyle123.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Predobar ti je post i jedva čekam da vidim novi izgled i svee ❤

    andrijanaslife.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlican post! Ja cesto zelim da promenim izgled mog bloga i naziv ali nekako nisam sigurna, zelim da mi blog bude malo drugaciji od ostalih. A tvoj blog je predivan i ja ne bih nista menjala :) ♥ http://everythinggirlneedstoknow.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaista mi je drago što ti se dopada moj blog! ❤

      Izbriši
  7. Mnogo ti je lep blog, izgled preeesavrsen. Tek sam ga sad pronasla, i odmah sam se uclanila. Mislim sta drugo da uradim.☺ Nemoj da menjas izgled, ako ne nadjes nesto bas originalno, meni se ovo bas svidja.. I samo opusteno, pisi kad mozes i koliko mozes, najbitnije je da to radis dok uzivas..☺

    Na mom blogu je novi post pa pogledaj.:) I ako hoces uclani se. :)
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na predivnim riječima! Već sam učlanjena u tvoj blog, svakako ću pročitati post! ❤

      Izbriši
  8. Hej! Evo prvi put sam na tvome blogu i oduševila sam se dizajnom i ako ne nađeš još nešto genijalnije onda ga nemoj mijenjati, jer je ovaj presladak! Ove dvije nove rubrike koje si smislila su mi genijalne, a prvenstveno zato što su originalne i jedva čekam tvoje nove postove, jer mi se činiš kao super blogerica i odmah sam se učlanila u tvoj blog bez razmišljanja, jer te želim pratiti i dalje i nadam se da ćeš i ti posjetiti moj blog i da ćeš se učlaniti ako ti se svidi! :)
    -Struja

    strujadreams.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! Zaista mi je jako drago da ti se moj blog dopada! Naravno da ću se učlaniti u tvoj blog. ❤

      Izbriši